ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

1. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η εταιρεία μας έχει πολυετή εμπειρία και πρωταγωνιστική παρουσία στο χώρο των βιομηχανικών – βιοτεχνικών ακινήτων στην περιοχή των νομών Εύβοιας και Βοιωτίας.
Λόγω των υψηλών απαιτήσεων για την εγκατάσταση τέτοιου είδους κτιρίων, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και επιθυμίες σας, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε πλήθος εξειδικευμένων λύσεων και παροχών, που ξεκινούν από την εύρεση του οικοπέδου, τις απαραίτητες εγκρίσεις, οικοδομικές μελέτες, μελέτες εγκατάστασης, την μελέτη για τη χορήγηση επιδοτούμενου προγράμματος έως την πλήρη κατασκευή του βιομηχανικού σας χώρου.
Η συνεργασία μας με πελάτες και επιχειρήσεις ευγνωσμένης αξίας στον ευρύτερο επιχειρηματικό κλάδο (όπως βιομηχανίες χημικών προϊόντων, λιπασμάτων, κοπής lazer, χυτοπρεσσαριστών προϊόντων, τροφίμων, βιολογικών προϊόντων κλπ), αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα την αξιοπιστία και την επαγγελματική μας αντιμετώπιση σε κάθε έργο ξεχωριστά.
Στην κατασκευή των κτιρίων του είδους χρησιμοποιείται εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό ικανό να μελετήσει και να κατασκευάσει χώρους με προχωρημένες απαιτήσεις. Τα έργα μας υλοποιούνται μέσα από καταγεγραμμένα στάδια ώστε να τηρούνται όλες οι τεχνικές και χρονικές δεσμεύσεις που αρχικά έχουν τεθεί για γρήγορο και συνάμα ποιοτικό αποτέλεσμα.

2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα με βασικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, αντοχή, αισθητική, λειτουργικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας. Για το λόγο αυτό πάντα χρησιμοποιούνται υλικά ποιότητας και εξειδικευμένο προσωπικό. Τονίζεται ότι ο ιδιοκτήτης δύναται να επιλέξει τον τρόπο κατασκευής της οικείας του και να προσδώσει το ύφος που εκείνος επιθυμεί ή χρειάζεται. Επίσης μπορεί να επιλέξει έναν εκ των ακολούθων τρόπων κατασκευής του σκελετού του κτιρίου:

  • Μεταλλικό
  • Σύμμεικτο
  • Συμβατικό από σκυρόδεμα

3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η Ι. Παπαβασιλείου έχει ασχοληθεί και με την κατασκευή ειδικών εγκαταστάσεων όπως:

  • Αγροτικές αποθήκες με ψυκτικούς θαλάμους
  • Ξενοδοχειακές
  • Κτίρια Κοινής Ωφέλειας
  • Αθλητικοί χώροι